Hei!

Vuosi on taas vaihtunut, mikä tarkoittaa MEOLissa pian tapahtuvaa toimikauden vaihtumista Tampereen Talvikisojen yhteydessä. Toimijahaku aukeaa pian, joten kannattaa tarkkailla sähköpostia!

Minulle toimikauden loppu tarkoittaa myös MEOLissa toimimisen loppua: tarkoitukseni on valmistua keväällä TAMKista metsätalousinsinöörin pätevyydellä. Jäljellä on enää yksi kurssi ja opinnäytetyö (mikäli joskus saan sen tehtyä).

Vuosi MEOLissa on ollut palkitseva mutta myös raskas. Syksy on aina kiireistä aikaa toimijoille niin opiskelujen kuin muun toiminnan osalta, varsinkin, jos on mukana muissakin vapaaehtoistoiminnoissa. Olen päässyt mukaan moneen tilaisuuteen MEOLin kautta ja voin ehdottomasti suositella toimintaan mukaan lähtemistä. MEOLissa pääsee vaikuttamaan metsäopiskelijoiden asioihin kansallisesti ja kansainvälisesti sekä tutustumaan alan toimijoihin ja vaikuttajiin.

Nyt on aika keskittyä saavuttamaan viimeiset tavoitteet opiskelun suhteen ja asettaa sen jälkeen uudet tavoitteet työelämään siirtymistä varten. Haikein, mutta odottavaisin, mielin jätän keväällä taakseni opiskelijayhdistykset ja koulun, jossa viimeiset vuodet ovat menneet nopeasti. Etsin uusia mielekkäitä haasteita opiskelujen päättymisen jälkeen, mutta nyt pieni hengähdystauko on paikallaan.

Hyvää uutta vuotta 2018, tuokoon se mukanaan paljon uusia ja mielenkiintoisia haasteita jokaiselle!

Tiia Mauri
Pääsihteeri
MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry