Medialle

 

Logopankki

 

 

 

 

MEOLin logojen hyödyntäminen yhdistyksestä uutisoinnin yhteydessä on sallittua. Muissa tapauksissa logojen hyödyntämisestä tulee pyytää lupaa info@meol.fi. Logon lisäyksessä tulee huomioida, että logon täytyy näkyä kokonaisuudessaan ilman osaa peitettynä. Kuvan reunan tulee olla vähintään 200mm päässä valokuvan reunasta. MEOL suosittelee värillistä kävyllä varustettua logoa, jossa yhdistyksen koko nimi tulee myös samalla ilmi.

MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry on kansainvälisesti toimiva valtakunnallinen luonnonvara-alan korkeakouluopiskelijoita edustava yhdistys.

Vuoden Metsäopettaja on rekisteröity tavaramerkki ja se tulee kirjoittaa seuraavassa kirjoitusasussa; ”Vuoden Metsäopettaja”.

Yhdistyksen kirjoitusasua sovelletaan seuraavanlaisesti:

Artikkelin alussa yhdistys mainitaan nimellä MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry. Tämän jälkeen yhdistyksen nimeä sovelletaan isoilla MEOL kirjaimilla ja taivutusmuodot pienillä.

Vuoden Metsäopettajasta kirjoittaessa tulee aina liittää mukaan myös Vuoden Metsäopettajan logo ja mainita Vuoden Metsäopettajan järjestäjä ”MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry” tai myöhemmin kuin ensimmäistä kertaa mainittaessa ”MEOL”.

Esimerkkejä
MEOL
MEOLin
MEOLista
MEOLille

Vuoden Metsäopettaja 20xx on NNN NNNN.
Vuoden Metsäopettajan mielestä…
Vuoden Metsäopettajan 20XX mukaan…
Vuoden Metsäopettaja -kyselyn järjestää MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry.