Vuoden 2018 kesäkisat on kisattu, ja voi sanoa, että Evon Metsäpojat yhteistyössä MEOLin kanssa onnistui jälleen järjestämään upeat kisat! Ensimmäinen ilta vietettiin tunnelmallisesti tanssilavalla ja nuotion ääressä. Lauantai oli niin sanottu ”pääpäivä”, jolloin opiskelijoiden SM-metsätaitokilpailun lisäksi järjestettiin muut taitolajit ja MEOLin syyskokous sekä. Illan päätteeksi jatkobileitä vietettiin Lammin Hovissa.

Opiskelijoiden SM-metsätaitoilun ensimmäisen sijan yleisessä sarjassa vei ylivoimaisesti Severi Lipsanen 221 pisteellä. Toiseksi sijoittui Jani Viitala 193 pisteellä ja kolmanneksi Risto Pasonen 180 pisteellä. Taitosarjan ensimmäisen sijan vei Lauriina Tyrni. Toinen sija tuli Roosa Peltoselle 184 pisteellä ja kolmas Markus Mennalalle 178 pisteellä. Joensuun tiimiltä nähtiin puolestaan menestystä kaikissa joukkuelajeissa: joensuulaiset voittivat jalkapallossa, köydenvedossa sekä mölkyssä.

Metsätaitoilun voittajat

MEOLin syyskokouksessa valittiin uusi hallitus vuodelle 2019. Puheenjohtajaksi valittiin Hanna Turpeinen ja hallituksen jäseniksi Miia Pulkkinen, Vilma Tiainen, Saara Hannula, Joonas Marjoniemi ja Tuomas Kuittinen.

Kiitämme kaikkia osallistujia! Kiitos Ponsse, Suomen Metsäsäätiö, Tarmet, Metsäkustannus, Varusteleka, Maanmittauslaitos, Uittokalusto, Viestilehdet, Suomen Puunhoidon Yhdistys ry sponsoroinnista! Talvikisoissa nähdään.

Tuomas Kuittinen
Viestintävastaava