MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry. osallistui Joensuu-Jukolaan Joensuun Enossa 17.06.2017 . Tapahtumassa Joensuu-Jukola ja ENO-verkkokoulu istuttivat 100 puuntainta satavuotiaalle Suomelle. ENO-verkkokoulu on kestävän kehityksen kansainvälinen verkkokoulu ja sen Tulevaisuuden kuusi –kampanja on myös osa Suomi 100 -ohjelmaa. Istutustilaisuuteen osallistui maakunnallisesti, sekä kansallisesti vaikuttavia henkilöä. Istutuksen pääkutsuvieraina edustivat Herra Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö sekä Rouva Jenni Haukio. MEOLilaiset toimivat istutuksessa kutsuvieraiden avustajina. Presidenttiparia istutuksessa avustivat puheenjohtaja Arttu Huhtanen sekä enolainen varapuheenjohtaja Jyrki Piiroinen. MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry. antoi myös Herra Tasavallan Presidentille MEOLin lahjapakkauksen sekä presidenttiparille MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry:n haalarimerkit.

Jukolan viesti on vuosittain järjestettävä maailman suurin viestisuunnistuskilpailu. Viestijoukkueet ovat seitsenjäsenisiä ja reitti on aiemmin ollut pituudeltaan 70–90 km. Vuodesta 1978 alkaen naisten kilpailu muutettiin Venlojen viestiksi. Jukolan viestiin ja Venlojen viestiin osallistuu niin maailman huippusuunnistajia kuin aivan tavallisia kuntoilijoita; kaikilla joukkueilla ovat tasavertaiset radat ja rastit. 

Joensuu-Jukolan suojelija on Suomen Tasavallan Presidentin puoliso, Rouva Jenni Haukio. Herra Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö otti vastaan Joensuu-Jukolan sanoman, joka oli osoitettu 100-vuotiaalle Suomelle.

Tapahtumassa avustajina toimi 14 MEOLin edustajaa eri puolilta Suomea, kiitos osallistuneille!

MEOLin edustajat:

Arttu Huhtanen TAMK
Jyrki Piiroinen Karelia
Tiia Mauri TAMK
Hanna Turpeinen TAMK
Hannes Makkonen Karelia
Jaakob Tiainen Karelia
Joonas Marjoniemi Karelia
Juho Antikainen Karelia
Lasse Hiltunen Karelia
Leena Väisänen Karelia
Miia Pulkkinen TAMK
Saana Pitkänen TAMK
Salla Ovaskainen Karelia
Tapani Katajisto Karelia
 

Tekstiä muokattu 19.06.2017