Hallitus on päättänyt IFSS 2018 Meksikoon IFSAn vuosikokoukseen lähetettäväksi MEOL-Metsäalan Opiskelijat ry:n puheenjohtajan, kansainvälisyysvastaavan ja jäsenen, joka on Emma-Ilona Tervonen.

Emma-Ilona luonnehti itseään hakemuksessa seuraavanlaisesti. Eri maiden kulttuureihin ja ihmisiin tutustuminen avartaa maailmankuvaa, jonka takia haluan osallistua IFSS:n kesällä 2018. Olen aidosti kiinnostunut ihmisistä, eikä tutustuminen ja keskustelu englanniksi tuota minulle vaikeuksia. Lisäksi haluan parantaa Suomen tunnettuutta ja luoda Suomesta positiivista kuvaa maailmalla.

Kansainvälisyystoiminta on minulle tuttua. Olen opiskelujeni aikana ollut tuutorina vaihto-opiskelijoille, osallistunut HAMMER-projektiin Belgiassa sekä vieraillut Ukrainassa IFSA:n järjestämässä Northern European Regional Meetingissä. Oman vaihtoopiskeluni suoritin Liettuassa syksyllä 2016.

Tapahtumalta odotan tutustumista Meksikon metsätalouteen ja kiinnostaviin luontokohteisiin. Odotan myös hyviä keskusteluja ajankohtaisista eri maiden metsäasioista ja rentoa yhdessäoloa uusiin ihmisiin tutustuen.

Lisää tietoa IFSA:sta löydät täältä
Ja vuoden 2018 IFSS:stä täältä