Metsäala on ollut trendaava ala jo useamman vuoden ajan, ja vuosi vuodelta tunnettuus kasvaa entisestään. Päivän polttavia aiheita ja uutisotsikoita nousee esille mediassa, ja herättää varmasti monissa mielenkiintoa ja pohdintaa.

MEOLin tarkoituksena on toimia opiskelijoiden edunvalvonnassa ja yhteytenä sidosryhmien suuntaan. Samalla toimimme myös metsäalan opiskelijoiden äänikanavana. Viestintävastaava on vastuussa viestinnän ja sosiaalisen median koordinoinnista sekä nettisivujen ylläpitämisestä. Kohderyhmämme on otettu huomioon muun muassa aktiivisuudella Instagramin puolella, jossa pääosin informoimme opiskelijoita järjestettävistä tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja avoimista työpaikoista. Nettisivumme puolestaan on loistava kanava julkaista muun muassa lyhyempiä tai pidempiä uutisia tai blogitekstejä metsäopiskelun saralta. Lisäksi julkaisemme 2 kertaa vuodessa MEOL-jäsenlehti Konkelon, joka sisältää esimerkiksi jäsenjärjestöjen ja meolilaisten terveisiä, Meton kuulumiset ja muuta mukavaa.

Meidän nettisivuja sekä sosiaalisen median kanavia seuraa liuta tärkeitä metsäalan sidosryhmiä, yrityksiä ja metsäalan vaikuttajia sekä totta kai tärkeimpänä muut alan opiskelijat. Koska metsäala on jatkuvassa muutoksessa ja kehityksessä, haluamme tarjota opiskelijoille kanavan, jossa saada ääntä kuuluviin ja näkyvyyttä opiskelijoiden aktiivisuudelle.

Minkälaista sisältöä tässä haetaan?

Ideoita, toiveita ja ehdotuksia kiinnostavista aiheista otetaan ilolla vastaan. Valmiit tekstit ovat myös enemmän kuin tervetulleita. Jos runosuoni alkaa sykkiä ja mieli tekee kirjoittaa esimerkiksi vaihtoon, harjoitteluihin, opintoihin tai työelämään liittyen, antaa mennä! Someen otetaan mielellään myös lyhyempiä postauksia esimerkiksi metsäalan tapahtumista, joihin olette osallistuneet. Ideat, toiveet ja valmiit tekstit voi laittaa suoraan tekstimuodossa (.docx /.txt)

Kehen voin ottaa yhteyttä?

-sähköpostitse MEOL-viestintävastaavalla info(ät)meol.fi

-Konkelon päätoimittajalle sihteeri(ät)meol.fi

-oman koulusi ainejärjestön MEOL-edustajalle (yhteystiedot)

-somekanavat Instagram (@metsaopiskelijat) ja Facebook (MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry)

Tsemppiä tulevaan kevääseen ja inspiroivia kirjoitushetkiä!

Petra Turunen

Viestintävastaava

MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry