Kesäkisat järjestettiin tänä vuonna Rovaniemellä 25.-27.9. Leirikeskus Leirikarissa. Liput myytiin loppuun ennen tapahtumaa ja väkeä kisoissa riitti Tampereelta, Joensuusta, Evolta, Mikkelistä ja tietysti Rovaniemeltä.

Ohjelmassa oli saunomista, hyvää ruokaa, metsätaitokilpailut, perinteiset kisailut koulujen välillä (uutuutena suopunginheitto) sekä discoilua ja karaokea. Myös MEOLin syyskokous pidettiin lauantaina ja sinnekin saatiin väkeä paikalle. Kokouksessa valittiin MEOLin uudelle hallitukselle puheenjohtajaksi Elisa Oinas-Panuma ja tietysti uusi hallitus, joka aloittaa 2021. Uuden hallituksen jäsenet ovat puheenjohtaja Elisan lisäksi Sophie Heikkinen, Anton Itkonen, Eveliina Katajisto, Reetta Kuorilehto ja Iiris Latvala.

Metsätaitokilpailuissa sijoittui taitosarjassa 1. Maisa Ikonen 2. Ville Saukkoriipi ja 3. Eetu Paananen. Yleisessä sarjassa sijoittui 1. Patrik Blomqvist 2. Eemil Mäkelä 3. Janne Etola.

Lauantain ohjelmassa oli perinteiset kisailut, joissa jalkapallon voitti Rovaniemi, mölkyn Tampere, suopunginheiton Tampereelta Patrik Blomqvist, tukinheiton miestensarjan Rovaniemeltä Ville Saukkoriipi ja naistensarjan Evolta Kaisa Peltola. Köydenvetoa ei järjestetty tällä kertaa.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille: Metsähallitus, Versowood, Pohjois-Suomen Metsämarkkinat Oy, Stora Enso ja Uittokalusto.

MEOL ry ja Rovaniemen metsäpojat ry kiittävät myös kaikkia osallistujia huikeista kisoista, nähdään talvikisoissa!

Kesäkisoissa kuvia otti Ville Saukkoriipi, joten mainitsethan kuvaajan kuvien julkaisun yhteydessä. (Facebookissa riittää vain maininta, mutta instagramissa toivottaisiin tägättävän @villematias97). Kuvia löytyy seuraavasta linkistä: https://drive.google.com/drive/folders/1nyj3jORUtmwbUDf3tGrSKDqLlqL4YRkp?fbclid=IwAR0T2P9A85BOcPb05E7-ajikYKod54GI6qQTSvm1RG4bUAe3KTX6aBmxin4

Kuvat: Ville Saukkoriipi