Saavuimme keskiviikkona 18.1. Saloon, Metsämiesten Säätiön omistamaan Savottakämppä Kerkkään MEOL-Metsäalan Opiskelijat ry:n perinteensiirtoon. Uusi ja vanha hallitus pääsivät kokoontumaan yhteisen pöydän ääreen jutustelemaan kuulumisia ja tutustumaan toisiinsa. Ensimmäinen ilta kuluikin pääosin perusjuttujen, kuten METO/MEOL-infon ja toiminnan yleisesittelyn parissa.

Torstaipäivä alkoi aamun järjestäytymiskokouksella, jossa uuden hallituksen jäsenet saivat omat vastuualueensa. Heti perään pidettiin myös vuoden ensimmäinen hallituksen kokous. Lounaan jälkeen Metsämiesten Säätiön kehittämispäällikkö Veikko Iittainen kävi kertomassa säätiön toiminnasta ja Kerkän historiasta.

Iltapäivästä vanhat hallituslaiset pääsivät perehdyttämään uusia toimijoita tehtäviinsä. Ohjelmassa oli lisäksi vuosikellojen tekemistä, jonka jälkeen kerrattiin yhteisesti, mitä kukakin tulee vuoden aikana tekemään ja mitä vastuualueisiin kuuluu. Illalla päästiin rentoutumaan savusaunan ja mukavan hengailun merkeissä.

Perjantai kului MEOLin yleisen toiminnan läpikäymisellä sekä käytiin keskustelua tulevaisuudesta ja pitkäaikaisista tavoitteista. Illallisen yhteydessä kävimme läpi illalliskäytäntöjä- ja tapoja.

Perinteensiirto on yhdistykselle tärkeä perinne, jotta tiedonsiirron jatkuvuus uusille toimijoille helpottuu, ja perehtyminen pääsee sujuvasti alkuun. Iso kiitos Metsämiesten Säätiölle mahdollisuudesta päästä viettämään perinteensiirtoa Kerkkään, sekä erityiskiitokset maistuvista ruuista ja sujuvasta reissusta pitopalvelu Kestisiskon Sirpalle!

MEOL-hallitus 2023