Käpyristeily V 11.-13.4.2024

TULE MUKAAN RISTEILYLLE

Voit ostaa hytin ja varata ruokailut helposti Holvi-verkkokaupastamme. Odotamme mukaan noin 300 osallistujaa niin metsäalan opiskelijoista, kuin työelämästäkin. Ohjelma ei taatusti jätä ketään kylmäksi!
Nähdään risteilyllä!

Aikaa laivan lähtöön

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tietoa Käpyristeilyn ohjelmasta: KäpisGames tulee taas!

 

Ensimmäisenä risteilyiltana järjestestään laivataitoilua eli KäpisGames. KäpisGames sisältää rastimuotoisia tehtäviä ympäri laivaa, joita on tarkoitus suorittaa ryhmissä. Rasteja lähdetään suorittamaan porrastetusti ja eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa.

Luvassa hauskoja metsätaitoiluun verrattavissa olevia visailuja ja tehtäviä! Voit osallistua myös ilman valmista joukkuetta: tule vain paikalle ja me hoidamme loput.

Tervetuloa!

Käpis-seminaari 11.4. klo 12

 

Käpyristeily tapahtuman lipunmyyntivaihe lähenee loppua! Hyttimyynti päättyy 30.1. Odotamme mukaan n. 300 metsäalan työntekijää ja opiskelijaa. Lisätietoa: https://www.meol.fi/kapyristeily/

Risteily järjestetään 11.-13.4.2024 ja torstaina 11.4. pidetään seminaari klo 12-16. Seminaari käsittelee metsäalan ajankohtaisia aiheita eturivin puhujien voimin. Kiinnitimme joulun alla avauspuhujaksi ministeri Sari Essayahin ja paneelikeskusteluun on niin ikään tulossa kovia nimiä metsäalan eturivistä. Varaa paikkasi risteilyllä helposti MEOLin verkkokaupasta!

Käpyristeilyn avauspuheenvuoron tulee siis pitämään maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah!

Essayah on neljättä kautta kansanedustajana ja Kristillisdemokraattien puheenjohtaja. Essayah on myös ollut Euroopan parlamentin jäsenenä vuosina 2009 – 2014. Hän oli ehdolla presidentiksi vuoden 2024 presidentinvaaleissa.

Tervetuloa!

Hintaporras 2 voimassa 9.11. alkaen!

keskiviikko 8.11.2023

 

Hyttien alhaisin hintaporras sulkeutui ja uudet hinnat ovat voimassa 9.11. alkaen. Alamme lähestyä loppuunmyytyä tapahtumaa, joten ei kannata jäädä odottelemaan, mikäli haluat mukaan!

Voit myös ostaa hytin ja nimetä muut lähtijät myöhemmin, mikäli haluat toimia ripeästi.

Uudet hyttihinnat löydät viereisestä kuvasta.

Hytin ja ruokailut voit ostaa helposti MEOLin Holvi-verkkokaupasta

Alamme kohta tiedottamaan risteilyn ohjelmasta. Ensimmäisen päivän seminaarin lisäksi luvassa on paljon verkostoitumista ja hauskanpitoon tähtäävää aktiviteettiä.

 

Nähdään risteilyllä!

 

Käpyristeilyn hyttien hinnat, Hintaporras 1

Hyttien hinnat julkaistu – näin varaat hytin Käpyristeilylle

keskiviikko 4.10.2023

Hyttien myynti alkaa maanantaina 9.10. Hyttien hinnat nousevat sitä mukaa, kun tapahtuma lähenee, joten kannattaa toimia nopeasti! Löydät hytit ja ruokailut risteilylle MEOLin Holvi-verkkokaupasta. Jäsenhinta koskee ainoastaan MEOLin Kulta-tason jäseniä.*

Varaathan samalla myös ruokailut risteilylle!

Löydät lisätietoa eri hyttiluokista Tallink Siljan omilta nettisivuilta.

Ruokailujen hinnat

Aamiainen, Grande Buffet: 12.04.2024 ja 13.04.2024
Hinta: 18 eur/kpl per henkilö

Päivällinen, Grande Buffet: 11.04.2024 ja 12.04.2024
Hinta: 45 eur/kpl per henkilö

Varaa hytit ja ruokailut suoraan MEOLin verkkokaupasta

Mikäli matkalle lähtö peruuntuu muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä, hytin hintaa ei palauteta asiakkaalle. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

*Alennuksen saa, kun vähintään yksi hyttiläisistä on Kulta-tason jäsen.

Risteilyn lipunmyynti avataan ma 9.10.

Työryhmämme on työskennellyt ahkerasti ja voimmekin iloksemme ilmoittaa, että lipunmyynti tapahtumaan aukeaa maanantaina 9.10. noin klo 12. Tulemme julkistamaan tiedon lipunmyynnin alkamisesta sosiaalisen median tileillämme.

Hyttien hinnat tulevat nousemaan sitä mukaa, kun tapahtuma lähestyy, joten mitä aikaisemmin ostat hytin, sitä enemmän säästät!

Liput myydään MEOLin Holvi-verkkokaupan kautta. Samalla voit koota kaupan ostoskoriin mieleisesi paketin ruokailuista.

Hyttejä on tarjolla seuraavissa luokissa (2hh ja 4hh):

  • Promenade
  • A-luokka
  • B-luokka
  • C-luokka

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta:  Facebook    ja   Instagram

Käpyristeilyllä pääset keskustelemaan ja viettämään aikaa metsäalan työntekijöiden, opiskelijoiden ja sidosryhmien edustajien kanssa.

Risteily on myös mahtava mahdollisuus löytää itsellesi työelämän kontaktien kautta harjoitteluita tai vaikka opinnäytetyö!

Tätä risteilyä ei kannata missata!

Ensimmäiset yhteistyökumppanit julki

 

Haemme aktiivisesti yhteistyökumppaneita risteilyllemme. Tarjoamme kumppaneille kolmea erihintaista tasoa, joten voit lähteä mukaan joustavasti juuri sillä summalla, joka sinulle sopii. Pronssitasolla saat yrityksesi logon mainos- ja tapahtumamateriaaliin ja teemme sinulle oman julkaisun somekanaviimme Facebookissa ja Instagramissa. Hopeatasolla lisänä tulee ständipaikka seminaaritilaamme ja Kultatasolla saat näiden lisäksi vielä puheenvuoron seminaariimme.

Lue lisää kumppanuustasoistamme ja ota yhteyttä osoitteeseen sihteeri@meol.fi, mikäli haluat mukaan!

Järjestämme seminaarin metsäalan ajankohtaisista aiheista risteilyn alussa, kun laiva on vielä satamassa. Odotamme seminaariin kolmeasataa osallistujaa niin metsäalan vaikuttajista, työntekijöistä kuin opiskelijoistakin. Olet myös tervetullut lähtemään mukaamme risteilylle.

Haluamme kiittää jo tällä hetkellä mukana olevia yhteistyökumppaneitamme: Metsämiesten Säätiö, Stora Enso, Koskisen Oyj, METO – Metsäalan Asiantuntijat ry, Metsäkoulutus ry ja MHYP

 

Käpis is BACK!

Pitkä odotus on nyt ohi ja laiva kulkee parasta mahdollista vauhtia pitkin metsäpuroja ja jokia kohti satamaa!

Laivan edetessä päivitämme tarkempia tietoja joten ota meidän somet haltuun ja varaudu, sillä Käpis palaa kovempana kuin koskaan!

Facebook       Instagram

Käpyristeilyllä pääset keskustelemaan metsätalan keskeisimmistä asioista sen vaikutuspiirissä työskentelevien ihmisten seurassa.

Risteily on myös mahtava mahdollisuus löytää itsellesi työelämän kontaktien kautta harjoitteluita tai vaikka opinnäytetyö!

Tätä risteilyä ei kannata missata!