Arttu Huhtanen, Puheenjohtaja

Kolmannen vuoden metsätalousinsinööriopiskelija
TAMK – Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Olen kolmatta vuotta mukana MEOLissa, nyt toista vuotta puheenjohtajana ja aiemmin rahastonhoitajana. Kiitos luottamuksesta valita minut edelleen. Järjestötoiminta on tullut tutuksi, olen toiminut aiemmin mm. ainejärjestöni puheenjohtajana.

Kuluvana vuonna saan toimia puheenjohtajana ja työskennellä aiemmin esitellyn hienon toimijajoukon kanssa johtaen heitä parhaisiin tuloksiinsa heidän vahvuuksiaan hyödyntäen. Opiskelijatoiminta on vaikuttavaa, vain kun teemme siitä sellaista ja sitähän me edelleen teemme. MEOL on vaikuttava ja kantaaottava mti-opiskelijoiden äänitorvi, jolle koulutuksen jatkuva kehittäminen ja erityisesti laatu ovat tärkeitä.

Joskus kun järjestötoiminta jättää hetken vapaata aikaa, nautin siitä kestävän metsästyksen ja kalastuksen muodoissa, luontoa kunnioittaen. Savusaunallamme puuhailu ja rentoutuminen ovat myös sydäntäni lähellä.

 

Jyrki Piiroinen, Varapuheenjohtaja 

Hei! Olen kolmannen vuoden opiskelija Karelia Ammattikorkeakoulusta.

Toimin MEOL- Metsäalan Opiskelijat Ry:ssä Varapuheenjohtajana, STTK-Opiskelijat – & Viestintävastaavana.

Tavoitteenani tulevana hallitusvuotena on kehittää MEOLin viestintää enemmän jäsenkuntaa koskettavammaksi, sekä kehittää näkyvyyttämme vaikutusvaltaisena metsäalan vaikuttajana erillisissä edustustehtävissä.

Harrastuksiini kuuluu metsästys, metsän hoitaminen sekä salilla käyminen.

 

Tiia Mauri, Pääsihteeri

Moi! Olen kolmannen vuoden metsätalousinsinööriopiskelija
Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Toimin MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry:ssä sihteerinä ja olen ensimmäistä kertaa mukana MEOLin hallituksessa.

Tavoitteenani tulevalla hallituskaudella on parantaa koulukohtaisten ainejärjestöjen ja MEOLin yhteistyötä, sillä toimin myös oman ainejärjestöni puheenjohtajana tällä kaudella.

Olen erittäin eläinrakas siitä huolimatta, että olen allerginen lähes kaikille eläimille. Vapaa-aikani siis kuluu erilaisten eläinten kanssa puuhaillessa.

 

Tuomo Laurikainen, Rahastonhoitaja & Työelämävastaava

Tuomo Laurikainen 1-vuoden metsätaloudenopiskelija Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta Mikkelistä.

Lähdin MEOLin hallitukseen toimintaan mukaan kiinnostuksena vaikuttaa metsäalan opiskelijoiden hyvinvointiin ja ennen kaikkea tuoda näkyvyyttä metsäalasta.

Vapaa-aikakin kuluu metsässä vietellen metsästyksen ja kalastuksen merkeissä. Myös kuntosalilla tulee käytyä 3-4 krt viikossa kehon hyvinvoinnista huolehtien.

 

Niilo Immonen, Konkelon päätoimittaja

Rahastonhoitaja & Työelämävastaava
Rahastonhoitaja & Työelämävastaava

21v. Ensimmäisen vuoden opiskelija Joensuun Karelia Ammattikorkeakoulussa.

MEOL – Metsäalan Opiskelijat Ry:ssä toimenkuvani on Konkelon päätoimittaja. Mielestäni Konkeloa voitaisiin kehittää nykyisestä muodostaan hieman laadukkaampaan ja sisältörikkaampaan muotoon. Ideointi on käynnissä ja lopputuleman näkee kokonaisuudessaan myöhemmin.

Syntyperältäni olen kotoisin Jyväskylästä, ja Joensuuhun muutin koulupaikan vuoksi, hetkeäkään en ole katunut päätöstäni. Joensuu on minulle sopiva kaupunki asua.

Metsätalousinsinööriksi lähdin opiskelemaan koska olin aina viihtynyt metsässä, myöskin koska omalla perheelläni on keskisuomessa tila sekä jonkin verran metsää. Joten päätös tuntui helpolta ja luonnolliselta. Tulevalta ammatiltani toivon sopivan haastavaa sekä mielekästä työnkuvaa, jolla oikeasti on tulevaisuuden kannalta merkitystä.

Koulutuspohjaltani olen Voionmaan urheilulukion käynyt ylioppilas. Urheillut olen koko ikäni, lajeja on etsitty nuorempana laidasta laitaan, kunnes löysin amerikkalaisen jalkapallon. Silloisessa kotikaupungissani toimi Jyväskylän Jaguaarit, missä harrastin 5 vuotta, ja valmensin yhden vuoden. Sm- mitaleja kertyi 5 kappaletta, mutta ei sitä kirkkainta. Laji jäi armeijan vuoksi hieman taka-alalle, mutta tarkoitus on palata lajin pariin pikimmiten. Muita harrastuksiani on esimerkiksi kalastus, laskettelu ja pyöräily.

 

Darja Salonen, Kansainvälisyysvastaava

Kolmannen vuoden metsätalousinsinööriopiskelija Rovaniemeltä, Lapin Ammattikorkeakoulusta.

Toimin kaudella 2017-2018 MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry:ssä Kansainvälisyysvastaavana.

Tavoitteitani vuodelle 2017 ovat:

Lisätä MEOLin jäsenten tietoisuutta kansainvälisyydestä.

Parantaa tiedottamista kansainvälisistä tapahtumista ja osallistumismahdollisuuksista kansainväliseen toimintaan.

Kirjoittaa MEOLin blogissa itseni ja jäseniemme osallistumisesta erilaisiin kansainvälisiin tapahtumiin.

Harrastuksiani ovat mm. maastopyöräily, luonnossa liikkuminen sekä aktiivinen yhdistystoiminta.

 

Perttu Larvala, SMUL-Vastaava

Ensimmäisen vuoden opiskelija Evolta, Hämeen korkeakoulusta.

Toimin MEOL Metsäalan opiskelija ry:ssä SMUL:in tehtävissä.

Tavoitteeni hallitusvuotena on saada metsätaitoilut paremmin kuuluville koulutusohjelmissa eri toimipisteillä. Tulla kouluttamaan tarpeen vaatiessa metsätaitoilua eri kampuksille tarpeen vaatiessa.

Harrastuksiini kuuluu metsästys, kalastus, eräily, lavatanssit sekä kuntosalilla treenaaminen.

 

Teemu Toivonen, MEOL-tuotevastaava

Toisen vuoden opiskelija Karelia-ammattikorkeakoulusta.

Toimin MEOL ry:ssä MEOL-tuotevastaavana.

Tavoitteenani tulevalla hallituskaudella on perustaa maanlaajuinen haalarimerkkiverkkokauppa kaikkien ainejärjestöjen omille merkeille sekä teidän ideoiden pohjalta tuoda uusia merkkejä ja tuotteita markkinoille.

Harrastuksiini kuuluu polkupyöräily, valokuvaus, matkailu, pianon soittaminen, lautapelit ja retkeily.

 

Ville Yrjänä, STTK-Opiskelijat varajäsen

Toisen vuoden metsätalousinsinööriopiskelija Lapin Ammattikorkeakoulusta Rovaniemeltä.

Aloitin juuri MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry:n hallituksessa STTK- opiskelijat varaedustajana. Tavoitteenani tulevalla hallituskaudella on tuoda MEOLia lähemmäksi opiskelijoita esimerkiksi tiivistämällä paikallisten ainejärjestöjen kanssa tehtävää yhteistyötä sekä kehittää MEOLin roolia Meton alue yhdistyksissä.

Elämäntapana vapaaehtoistyö. Opiskelijatoiminnan lisäksi Partion sekä kristillisen nuoriso- ja opiskelijatoiminnan parissa, joten vapaa-ajan ongelmia ei pääse syntymään.