Lapin kampuksella syksy sujui vauhdikkaasti. Uudet opiskelijat pääsivät heti alkuun tutustumaan toisiinsa laavuilun merkeissä ja osallistuivat reippaasti järjestettyihin tapahtumiin! Metsäpojat osallistuivat muun muassa Lapin AMKin avajaisiin ja samana päivänä järjestettävään Kaupunkisuunnistukseen uusien opiskelijoiden kanssa. Lisäksi osallistuimme Kuksajaisiin, Koskenlaskuun ja Arctic Approon. Järjestimme myös Syysvaelluksen Pyhä-Luoston kauniisiin ruskamaisemiin. Lokakuun lopulla oli myös perinteinen METO/MEOL-info, jossa opiskelijat saivat kattavasti tietoa toiminnasta ja eduista. Illan päätteeksi saunottiin vielä porukalla ja edustajia oli jokaiselta vuosikurssilta. Marraskuussa meidän ensimmäisen vuoden opiskelijat järjestivät perinteiset pikkujoulut, jossa oli perinteinen joulupuuro, erilaista ohjelmaa ja hyvää meininkiä.

Luonnonvaraopiskelijat ovat ottaneet kovan nousukiidon Rovaniemellä ja ainejärjestömme on kasvusuunnassa. Uusi hallitus valittiin vuoden lopulla ja hallitus järjestäytyi tammikuussa. Syksyllä järjestettäviin opiskelijakunta ROTKOn edustajistovaaleihinkin saatiin huimat 7 luonnonvara-alan ehdokasta ja oma vaalilista! On hienoa, että opiskelijat aktivoituvat ja haluavat olla mukana vaikuttamassa yhteisiin asioihin.

Keväällä suunnitelmissa on ainakin perinteinen Jääpüügile eli pilkkikisat sekä Luovien Pikku Laskut pulkkailutapahtuma! Lisäksi ensimmäisen vuoden opiskelijat kastetaan haalareihinsa ja valmistaudutaan laskiaiseen, opiskelijavappuun ja tietenkin tulevan kesän harjoitteluihin. Kehityksen alla on myös jo syyslukukaudella aloitettu Metsäpoikien liikuntavuoro Luovat Liikkuu, joka on kerännyt oikein mukavasti kävijöitä!

Päivä alkaa pikkuhiljaa myös täällä pohjoisessa pidentyä, joten uudella innolla ja mielenkiinnolla lähdetään kohti kevään juttuja ja haasteita! Odotamme myös innolla Mikkelin talvikisoihin osallistumista ja toivottavasti saadaan myös meiltä reipas osallistujamäärä, kun harmillisesti kesäkisat jäivät meiltä syksyllä väliin.                                                                                                                                      

terveisiä Napapiiriltä

Rovaniemen Metsäpoikien hallitus 2023