Terveisiä Tampereelta!

Kulunut lukuvuosi on mennyt Tampiolla mainiosti. Lukuvuoden alussa Tampio on ottanut vastaan ison joukon uusia ykkösiä ja heidän saapumistaan juhlistimme Get Together –saunaillan merkeissä, joka oli hyvin onnistunut. Ilta kului ahkeran saunomisen, Beerpongin, nestetasapainon ylläpidon sekä kesän kuulumisten vaihdon parissa.  Syyskuussa puolestaan joukko tamperelaisia matkasi kesäkisoihin Kiteelle, ja siltä reissulta onkin jäänyt monta legendaarista tarinaa elämään TAMK:n käytäville. Syksyn mittaan Tampio on järjestänyt mm. retken Hervantaan Makkarajärven laavulle ja metsästäjäkoulutuksen yhdessä Tampereen riistanhoitoyhdistyksen kanssa. Ennen joulua vietimme pikkujouluja isolla joukolla sekä illanviettoa lautapelien, haalarimerkkien ompelun parissa.

Tampereella on edellä mainittujen Tampion järjestämien tapahtumien lisäksi ollut hyvin monipuolisesti erilaisia opiskelijatapahtumia tarjolla, joihin myös metsäopiskelijat ovat ottaneet osaa. Heti lukukauden alussa järjestettiin perinteinen SyysFest, jossa opiskelijat pääsivät testaamaan Särkänniemen laitteiden toimivuutta. Toinen suuri opiskelijatapahtuma oli jo pitkän historian omaava Hämeenkadun Appro, johon tänä vuonna osallistui peräti 14 000 kävijää. Metsä oli tässäkin tapahtumassa hyvin edustettuna, ja olikin hauskaa, että Pirkkahallissa järjestetyillä jatkoilla eri vuosikurssien opiskelijat törmäsivät yhteen tanssilattialla. Metsäläiset ovat olleet osallisia lukuisissa muissakin syksyn mittaan järjestetyissä tapahtumissa sekä järjestäneet aktiivisesti pienemmissä ryhmissä omia vapaa-ajan kokoontumisiaan.

Vuoden alussa on valittu Tampiolle uusi hallitus ja uusi hallitus on intoa täynnä. Keväälle on suunniteltu risteilyä ja pulkkamäkitapahtumaa. Tampio järjestää muiden järjestöjen kanssa kevään aikana ainakin PIMPLA-pilkkikisat ja vihersitsit. Ensi syksyyn on jo ideoitu sitsejä ja ruskaretkeä. Toivomme kovasti, että saamme väkeä osallistumaan tapahtumiin, ja näin luotua taas hienoja yhteisiä muistoja metsäisen joukkomme kanssa.

terveisin Tampio ry:n hallitus