Nilan syksy oli aktiivinen. Järjestimme monia tapahtumia tai olimme mukana muiden ainejärjestöjen
tapahtumissa. Kävimme esittelemässä hallituksen toimintaa syksyllä aloittaneille ykkösille ja siinä samassa hoidimme heidän kirjatilauksensa.

Tapahtumia, joita järjestimme, olivat muun muassa Amazing Race Forestry metsäalanopiskelijoille sekä perinteinen Hautosen Ympärijuoksu kaikille opiskelijoille. Lisäksi järjestimme jäsenistölle syysreissun Vuokattiin. Järjestimme kirpputoritapahtuman, jossa opiskelijat saivat tulla myymään tarpeettomia tavaroitaan. Nila ry piti kirpputorilla kahviota.

Teimme myös aktiivisesti yhteistyötä muiden sidosryhmien ja opiskelijayhdistysten kanssa. Olimme makkaranpaistossa Metsäkeskuksen tapahtumassa yhdessä Metsäosuuskunta Tammen kanssa. Lisäksi
olimme pitämässä rastia Fuksiaisissa sekä mukana järjestämässä Mikkelin Herkkuapproja. Osallistuimme myös metsäalan perinteisten pikkujoulujen järjestämiseen.

Syksyllä järjestimme hallitustoiminnan esittelytilaisuuden sekä järjestimme syyskokouksen, jossa valittiin hallitus vuodelle 2023. Kuten edellä kerroimme, olimme aktiivinen yhdistys ja olimme monessa mukana.

Uusi vuosi meillä Nilassa vuosi alkoi haikeissa tunnelmissa, kun hyvä pitkäaikainen yhteistyökumppani sekä jatkopaikka Bar’n’Night Vaakuna sulkeutui. Vaakuna oli luotettu jatkopaikka Mikkelin opiskelijakulttuurissa yli kahden vuosikymmenen ajan. Tästä mennään kohti uusia tuulia ja pyritään etsimään uutta jatkopaikkaa tuleville bileille!


Hallitus järjestäytyi koulun alettua ja saimme mahtavan porukan kasaan. Vaikka lähes koko hallitus vaihtui, lukuunottamatta muutamaa viime vuosien konkaria, olemme saaneet pyörät pyörimään ja kevään toiminnan hyvälle mallille. Uudet hallituslaiset ovat innolla lähteneet mukaan hallitustoiminnan
opettelemiseen. Vanhat hallituslaiset perehdyttivät uusia vastuunkantajia Nilan toiminnan saloihin ja näillä opeilla on hyvä jatkaa kohti tulevaa.


Kevät on osiltaan ollut myös hyvin kiireinen, sillä Mikkelissä järjestettiin Metsäopiskelijoiden Talvikisat vuosimallia 2023. Kisat sujuivat hienosti ja sponsoreita saatiin mukaan hieno määrä. Talvikisojen lisäksi on järjestetty Pilkkikisat sekä Talvirieha. Menoa ja meininkiä on siis riittänyt ja varmasti riittää pitkälle kevääseen, mutta se jääköön sen ajan murheeksi.


Kiitokset kisoihin osallistuneille opiskelijoille sekä mukana olleille tahoille!

Nila ry hallitus 2023