Jimpon syksy polkaistiin käyntiin yhteisellä saunaillalla syyskuun alussa, jossa päästiin tutustumaan uusiin opiskelijoihin ja vaihtamaan kesän jälkeen kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa. Jimpo oli syksyn mittaan edustettuna poikkitieteellisissä rastitapahtumissa ja opiskelijaelämä Joensuussa oli tuttuun tapaan vilkasta. Syyskokouksessa valittiin uusi hallitus kaudelle 2023. Syksyn kohokohtana oli ehdottomasti Kesäkisat 2022 Kiteellä, joita Jimpon työryhmä yhdessä MEOLin kanssa oli järjestämässä. Kiitos kaikille osallistujille ja odottelemme jo innolla vuoroamme matkata seuraaviin kisoihin!

Jouluruuat sulateltuna ja uudenvuoden valoilmiöt vielä tuoreena verkkokalvoillaan Jimpolaiset ovat laskeutuneet taas Pielisen rannalle opinahjon pariin. Uuden hallituksen järjestäydyttyä ja pidettyä ensimmäisen kokouksensa aiheesta ”tulevaisuus ja sen tekemiset” on tapahtumien järjestäminen käynnistetty.

Paikallisten tapahtumien lisäksi Joensuulaisten excursion muotoinen verkostoitumisretki Mikkelin Talvikisoihin siintää taivaan rannassa, kuin keväinen aurinko vain muutaman viikon päässä, ja sekös lämmittää meitä näinä kylminä ja pimeinä talvi-iltoina. Tästä on hyvä jatkaa mukavasti alkanutta talvea kohti kevään lämpöä.

terkuin Jimpon hallitus